Сравни цените за гражданска отговорностОще не!

Казвам се Надежда Минкова. Дипломиран финансист съм. Не станах доктор по застраховане, но пък слабостта да имам позиция за това което се случва на застрахователния пазар остана.

Изразените мнения в категория „коментари“ на страница са мои лични и по никакъв начин не представляват, не изразяват, не са съгласувани, не подлежат на одобрение и не могат по какъвто и да е начин да бъдат обвързвани, свързвани, отнасяни, преписвани и т.н. с Колхида ЗБ ООД.

Категория "Коментари" не съдържа потребителска информация. Ако търсите застраховка, моля проверете за информация в други категории на страницата!

21.07.2017: Търся си кола


Подразбирам аз, че не трябвало да се занимавам с пазарна политика, щото на брокерска страница място имало само за потребителска информация. Ами добре. То фактите около ретейла не са по малко приятни за четене.

Та! Сипвам до горе на Шел-а и Ситроена не пали. Репатрак, сервиз, пали. Нейната … искала такси. Ще

Търся друга кола

Дефинирам се. Четири врати, бензин (щото не ме кефи да ми хърка нафтата, а газта не ми влиза в представата за безопасност) и приличен багажник (щото пренасяме къщата. Винаги! ) Дет се вика поне 4,60м желязо с двигател ме устройват. Възрастта я виждам между 5 и 7-8г. все пак съм застраховател и ми е трудничко да преглътна овехтяването при по крехката...

прочети още

10.11.2016: Банкиране по документи


Вие от банка ДЕСЕКА, имате ли да вземате сто лева?! :)

прочети още

27.10.2016: Как се определя таксата за надзорни услуги?


Като избраха Караиванова за председател на КФН си казах: „Може този пък да е за добре. Жената е добре образована“. Проекто ръстът на таксите за предоставяните от надзора услуги, и най- вече мотивите към него, обаче ми правят драматично наложително да припомня някой принципи от публичния икономикс. Все пак дипломираните финансисти трябва да се подкрепяме. Пък и как регулаторът би...

прочети още