Сравни цените за гражданска отговорностОще не!

21.08.2018: Некой объркан?!


Ясно е, че историята на Олимпик още е топ новина, но пътищата до там са много. И понеже ги застиламе всеки ден, да взема да си помогна с един флаш курс по английски.

До сега трябва да е станало ясно, че гражданска отговорност на ангийски не е “civil liability”. Време е и за

Ролите в застрахователното правоотношение.

Застраховател – Insurer  (Това е този, който носи риска и обещава срещу платената премия да компенсира щети, върху обекта на застраховката.)

Застрахован – Insured  (Това е този, върху чийто застрахователен интерес е сключена полицата. простично на когото трябва да се плати.)

Застраховащ – Policyholder (Това е този...

прочети още

30.11.2017: Защо автоасистансът на Алианц не стигна до асистенция? (лично впечатление)


Аз съм Надя Минкова и семейната ни кола е застрахована по полица 17-300/332/5000927. Ще си слагам номерата на полиците винаги, когато нещо не ми сработи както очаквам. Всъщност много е хубаво да си генерирам личните потребителски впечатления, защото ако ще препоръчам един продукт, най- малкото трябва да съм сигурна, че той работи както е обещано по общи условия. Та!

Имам си автоасистанс. В...

прочети още

08.11.2017: Какво ли е качеството на брокеража в БГ срещу работна заплата от 422лв на месец?


От прессъобщение на Българската асоциация на застрахователните брокери стана ясно, че разходът за човешки ресурс при част тях е 500лв на месец на служител. Като махнем от това число данъците и осигуровките излиза, че човеци се наемат за средна заплата от 422лв. Дет се вика- а-ха на минималната. Чудотворци!  Важното е друго.

И се питам.

Що за квалификация се купува за 422лв работна...

прочети още