Сравни цените за гражданска отговорностОще не!

27.09.2013: Армеец: Евтино каско около панаира в Пловдив. Промоцията за къщите остава до края на октомври

Земеделци, правите ли планове за Пловдивския панаир? При тези цени за каско е задължително!  0.75% е повече от мотивиращо, особено като добавим в тези пари за пълно каско и специалното покритите за земеделска, горска и строителна техника.

Добрата новина обаче не е само за нови трактори. Преференциални цени Армеец предвиждат за всички категории МПС-та договорени по време на панаира (независимо къде в страната). Ако сте изпуснали Бургас авто плаза, сега е момента и за нова лека кола.

От 0.75% до 3.9% за пълно каско

Промо цените са около 25% по- ниски, като конкретното намаление може да достигне до почти 30% при по- скъпите леки и много тежките товарни коли. (спец тарифата за леки коли е същата, като тази по повод на мото шоу-то в Бургас).

Х5 и Х6 традиционно са изключени от офертата, но пък за тях знаете,че спец надбавки няма. Защитно устройство за ваша сметка- също.

Къде е по-специална тази оферта?

Заслужава си да се вгледа човек обаче и в предлаганото покритие за земеделска, горска и строителна техника. Ако познавате авто полицата на Армеец знаете, че за тези превозни средства се предлага и специално покритие като допълнително условие по клаузи пълно и частично каско. С него застраховаеми стават всички щети, провокирани от внезапно външно въздействие. Като към обичайните опасности на избраната каско клауза се добавят и традиционни изключения, като земетресение, свлачища, монтаж и демонтаж, товарене, превозване и разтоварване на превозното средство. С лимит до 10% от застрахователната сума са включени и преките разходи за разчистване на последствията, отговорно пазене и транспортиране.

Извън самото МПС, в обхвата на полицата могат да бъдат включени и приставки на оборудването, които не са постоянно свързани с техниката, принадлежности и резервни части, измервателни, сервизни,  лабораторни уреди, радиопредаватели и т.н.

При стандартни условия допълнителната клауза струва между 25% и 30% надбавка на премията. За срока на текущото предложение е включена към цената.

Условията

  • Новото МПС да бъде купено (или договорено) на територията на страната (ако все пак вашата кола, няма да бъде изложена на панаира) в периода 30.09.2013-05.10.2013;
  • Ако се взима на лизинг, промо условията се запазват, ако договорът е сключен в горния срок;
  • Ако доставката е отложена, крайната дата за получаване да бъде не по- късна от 30.11.2013г.
  • Превозното средство да подлежи на регистрация в България.

И да не забравите!

Гражданска отговорност -30%, имуществена застраховка до -50%

И задължителната застраховка за колата има специални цени в Армеец до края на октомври. Ако сте над 25г. премията за гражданска отговорност е с 30% отстъпка. Важи и при разсрочено плащане.

Цените на Армеец за гражданка отговорност на леки коли започват от 117.10 лв. Проверете го! за електромобилПровери актуалните цени за гражданска отговорност

До края на следващият месец се удължава и преференциалното предложение за застраховка на домашно имущество. Ползвате допълнителни -40% от стандартната цена. Добавете към полицата на дома и каско и/ или гражданска отговорност или пък изберете еднократно плащане и премията пада на половина.

Това са условията на „Защитен дом”.

Добавяме и нашите впечатления.

Все още нямаме цените онлайн, но може да ни питате.
 

Намерихте ли вашия отговор тук? Да, благодаря! :)

Знаете нещо повече?

Кажи на Broko

Знаете нещо повече? Кажи BROKO