Сравни цените за гражданска отговорностОще не!

01.06.2015: Лев Инс: Гражданската отговорност на фирмени МПС- та от Северна България на стандартни цени, само срещу копие на талона и личната карта на обичайния водач

Е, Лев Инс оставиха промо цените за гражданска отговорност на физически лица до второ указание. Фирмените коли от Северна България обаче от днес са с нов спец режим. Ето това имаме в предвид.

Задължително копие на талон и лична карта на обичайния водач за архива на застрахователя

Новите изисквания се отнасят на МПС-та на юридически лица с регистрации в областите Видин, Враца, Монтана, Добрич, Русе, Разград, Търговище и Силистра. За фирмената кола ще ви искаме копие на талона. Без него ще откажем да издадем полица по гражданска отговорност в Лев Инс на стандартни цени. Изискването е валидно за всички фирмени коли, без значение дали са включени в особени списъци или не.

Ако в талона не е вписан обичаен водач, ще искаме и копие на личната карта на обичайния водач. Ако няма българска такава- цените са със завишение. Между другото няма как да сте изненадани, защото изрично ви питаме „Управлява ли се МПС-то от чужди граждани“. Ако сте коректни в декларацията, няма да видите стандартните числа. 

Съжаляваме за неудобството, но… това е положението.

Застрахователят има право да изисква копия от тези документи, както и да прилага собствени критерии за оценка на риска. И докато конкуренцията държи цените на нива от преди три-четири години, ще имате все по прецизни условия за сключване на нова полица.

Намерихте ли вашия отговор тук? Да, благодаря! :)

Знаете нещо повече?

Кажи на Broko

Знаете нещо повече? Кажи BROKO