Сравни цените за гражданска отговорностОще не!

18.12.2012: ОЗК: Еднократното плащане стана леко по- евтино по гражданска

Добро утро застраховани!

Посрещаме деня с още една преференция по гражданска отговорност. Новината от късно снощи идва от ОЗК.

Става по- евтино разбира се!

Не сме си помисляли да напишем нещо друго в последните дни. А и като се загледате в новините, колко по- малко може да се плати за гражданската отговорност за 2013г. ни е все на дневен ред. Така е, идва Коледа и традиционна суетня около „масовото” подновяване на задължителната застраховка. 

И да се върнем към вестите с числа

До -6% по тънко за избрани леки МПС-та

Знаете всяка компания си има любими сегменти. ОЗК май са се насочили към 1500-2000 кубика. Имат специални цени. С 3% по малко от днес цената за софиянци и 6% за всички останали.

Преференцията  е валидна само върху офертата с включена отстъпка за България и при еднократно плащане. Срокът и е до 15.01.2013г.

Трудно вече се дава най- ниското число, защото на тези кубици с до 10лв разлика влизат поне 8 компании… но за възраст между 25 и 29 предложението на ОЗК е сред първите три. И без спец отстъпката цената за гражданска отговорност в ОЗК на вноски остава сред най- изгодните.

И понеже при доста оферти разликата в цените на компаниите е малка, като избирате обръщайте внимание на детайлите!

За почти същите пари винаги може да се вземе повече!

Срещу лев два разлика можете да си гарантирате поне една ваканция на колата зад граница без да  е необходимо да доплащане ползвана отстъпка за България.

Ако няма да пътувате извън ЕИП, т.е. Турция, Македония и Сърбия не са ви сред планираните туристически дестинации, изберете покритие за „България и ЕС” без зелена карта. Не я искат при граничен контрол и можете да карате по „полица” и ниската тарифа.

Подготвени сте вече да добрия избор. Сравнявайте и подновявайте!

А! И ако все още се чудите

Дали онлайн или да отскочите до някой офис

(след като сте избрали при нас компанията) помислете и за това.

  • Ние ви  носим полицата до вас за същите пари.

Да търсите офис на компанията или друг брокер, да ходите до там, да чакате заедно с други отишли да се застраховат, да се съобразите с обедната почивка…  Поглезете се.

Изберете си да сте специален и отделете спестеното време за по- приятни изживявания.

  • Държите ни под око, какво правим

Щом издадем вашата полица, можете да проверите този факт в реално време през страница на гаранционния фонд. Какво по- хубаво от това да се уверите лично и да сте сигурно какво изпращаме към вас, преди още да сте го платили. 

Намерихте ли вашия отговор тук? Да, благодаря! :)

Знаете нещо повече?

Кажи на Broko

Знаете нещо повече? Кажи BROKO