Сравни цените за гражданска отговорностОще не!

18.10.2010: Виктория: Ниска цена за гражданска отговорност за 2011г.

Наближава пикът на интереса към гражданска отговорност за 2011г. и атрактивните предложения не спират.

Проверете. Най- ниските цени са на Broko

Новината днес е от ЗАД Виктория- по- ниски цени за малки софийски коли, евтина гражданска за ремаркета в чужбина и възможност за покритие на цялата 2011г. 

Евтина гражданска за софийски коли

От 13.10.2010 Виктория повиши отстъпките си леки коли до 1800 куб. см. за управление само на територията на страната. С този бонус цената на гражданска за София се нареди след първите три най- изгодни предложения на пазара.

Евтино за ремаркета в чужбина

Втората преференция е по- ниската цена за покритие със зелена карта за багажни, къмпинг и товарни ремаркета. Отстъпката е значителна. Гражданска със зелена карта за прикачните превозни средства вече се продава   с почти 50% по евтино.  

Покритие на цялата 2011г.

Най- важната  промяна  е допускането за отсрочено начало до 15.01.2011г. Това означава, че вашата гражданска отговорност може да бъде сключена по сегашни цени сега с начало на покритието не по- късно от 15.01.2011г. С други думи предложението на Виктория е за покритие на цялата 2011г. срещу преференциалната премия днес.  !

Въпреки, че промоционалните условия са без определен срок на валидност, очакваме до нова година компанията на приеме нови тарифни условия.

Възползвайте се от изгодното предложение сега.

Намерихте ли вашия отговор тук? Да, благодаря! :)

Знаете нещо повече?

Кажи на Broko

Знаете нещо повече? Кажи BROKO