Основно навигационно меню

Broko лого Broko.... за застраховките!

Вход в “моето Broko“

Новини

ДЗИ: Ами няма такова каско!

Казахме ви го! Застудява. Потребителите си почиват, застрахователите работя. Като ДЗИ. По каско.

Кое е новото?

Ремонт в доверен сервиз с оригинални части

Дженерали: Критични болести по злополука и заболяване, включително и при задължителната трудова.

Застудя и почнаха да припръскват добри новини. Какво ли ще е като дойде валежния октомври?! Малко иронично е да говорим за критичните болести, като за добра новина, но това е живота. Неприятностите идват така или иначе. Добре е човек да е подготвен за тях по някакъв начин.

Кое не е новото.

Черно бялото ще е новото зелено и у нас. Дали?

Сега си представете нормалния застрахователен пазар, в който полица може да се купи онлайн без необходимост от доставка на хартия. Не, че не може и сега за доброволните застраховки, но тази бутикова опция още не е за масовия потребител. При задължителната застраховка „удостоверенията“ за това което се вижда публично в реално време в мрежата, задължават да се подкрепя бизнеса на куриерите или да се губи време за разходки до офис.

Ако сте пострадали от застрахован по гражданска отговорност в Олимпик, проверете регистрирано ли е ПТП-то

Ясно ви е вече, ако чакате плащане по щета от Олимпик, че имате права. Рано или късно ще си получите парите от Кипърския гаранционен фонд (ГФ). По информация на КФН, нашето ГФ има сключено споразумение с кипърското такова и е възможно да бъде предложена по – удобна процедура, пред тази да търсите връзка с чуждестранни фондове. Нещо повече информацията, публикувана на страницата на кипърския гаранционен фонд не засяга дейността на техни автомобилни застрахователи в други държави.

Важно! Вашата полица в Олимпик трябва да бъде прекратена на 17.08.2018г

Неяснотите около Олимпик са вече с една по- малко. На 17.08.2018 решението за ликвидация на ЗК Олимпик трябва да бъде публикувано в кипърския държавен вестник. От датата на публикацията всички полици се прекратяват автоматично.

Броко новини