Сравни цените за гражданска отговорностОще не!

Какви отстъпки можете да ползвате по вашия договор?

Предоставянето на бонуси, ценови или продуктови преференции, различни от официалната тарифа на застрахователя  е изрично забранено. Ако предложение към вас съдържа такива обещания, то е нарушение на нормативните правила за предлагане на гражданска отговорност и подлежи на санкция от Комисията за финансов надзор.

Какви отстпъки можете да ползвате по вашата гражданска отговорност?

Вашата оферта за гражданска отговорност може да съдържа само тарифни отстъпки.

Те се определят от застрахователя и зависят от ценовата политика и таргетираната целева група клиенти. Представляват допълнителна опция за намаление на базовата премията в зависимост от рисковите характеристики на обекта на застраховане (собственика, водача и превозното средство) или периодичността на плащане. Тарифните отстъпки могат да се отнасят самия продукт или да са насочени към други застраховки на компанията. 

Примери за тарифни отстъпки: 5% по- ниска премия при еднократно плащане, 10% отстъпка при застраховка каско при сключена гражданска отговорност за същото превозно средство, 20% ценови бонус за липса на виновно причинени пътно- транспортни произшествия и т.н.

Предоставянето на тарифни отстъпки е въпрос на субективна преценка на сключващият вашата полица.  Дали ще Ви бъдат предоставени или не, зависи от Вашия брокер.

Какви тарифни отстъпки ви предлагаме с BROKO?

Всеки застраховател има собствена политика на ценообразуване. Това означава, че цената на покритието зависи от съвкупност рискови характеристики. Ако определена характеристика е показател за риск по- лош от средния, тя води до оскъпяване на застраховката и обратно. 

Въпреки,че има доста сходства, селекцията от кои фактори да зависи цената не са еднакви. И докато оскъпяването за по- лош от средния риск не може да бъде пропуснато, предоставянето на тарифни отстъпки зависи частично от преценката на брокера.

Нашата политика!

За всеки наш клиент ние предлагаме най- ниската, обективна и реална цена за покритие.

Това постигаме като:

 • Обръщаме внимание на детайлите

Нашият въпросник съдържа всички необходими критерии за оценка на Вашия риск. С него задаваме всеки един въпрос, който може да доведе до редукция на цената на Вашата полица.

 • Прецизни сме към оценката на риска

Ние не Ви предлагаме обща оферта за риск, сходен на вашия. Нашето предложение към Вас е персонално. Тя съдържа ценови предложения съответстващи точно на вашият автомобил, вашето населено място, вашата възраст, шофьорски навици, социални характеристики и застрахователна история.

 • Не пропускаме ценова особеност

Нашата система е изградена така, че да обхваща всички възможни вариации в ценовите решения на компаниите. В нашият алгоритъм за изчисление са заложени всички тарифни преференции, които застрахователите предоставят.

Искате всички допустими отстъпки за вашата полица? Проверете на Broko!

Пропускаме ли нещо?

Питайте ни
Пропускаме ли нещо? Кажете ни на? Питай Broko

 • В? dimitrov: kakvi ostapki polzavam kato va6 klient.i kakvi ceni 6te mi predlozite za grazdanska za bmw 320.1995 god.2000 kub.150 kon.sili.
  • О: Broko: Не можем да предложим цени, различни от тези на компаниите. Предоставянето на допълнителни преференции от страна на брокера, извън тези предвидени в тарифата на застрахователя беше изрично забранено със заповед на КФН в края на 2010г.
   Нашият въпросник е направен така, че отчита всички възможни преференции, предоставяни от компаниите. За някой компании е възможно да ползвате допълнителни отстъпки или да оскъпяване, ако застраховате повече от три ваши автомобила.
   За да проверите точната цена отговорете правилно на всички въпроси (всеки отговор има значение за цената на поне една копания). Например Ако сте над 35г. от София, и колата е регистрирана преди 19.04.1995 цените започват от 181,36 в Армеец. ( Вижте и предложенията на останалите компании )
   Текущо няма специални преференции от дадена компания, които да не сме качили на нашата страница.
 • В? anka angelova lutova: iskam da si napravy zastrahovka na moyta kola iskam uslugite na vasta kompaniy olimpik i pri tova az sam ot grad razgrad i neznam kade ima vas ofis i eventoalno ako ima takav moly svarjete se s men tel, 089******* ani?blagodary predvaritelno.
  • О: Broko: Благодарим ви за интереса към нашата страница. Бихме искали само да отбележим, че зад Broko седи брокер НоРиск. Ние предлагаме продукти на Олимпик и всички други компании.
   Ако сте избрали Олимпик за ваш застраховател, можете да поръчате полица през нашата страница ( линк ). Ние ще изпратим вашата полица на посочен от вас адрес във всяка точка на страната. Доставката е безплатна и за повечето градове в страната е със срок до един ден.
   Цените които виждате в офертата са крайни, т.е. колкото бихте платили ако посетите офис на компания.
   Оставаме на разположение за други ваши въпроси
 • В? bilal ahmed: vw polo 1.9 disel 64 nkonya..99 godina..kolko shte mi struva zastrahovkata pri vas
  • О: Broko: Благодарим за въпроса. Ще отговорим при първа възможност.
 • В? мариян: колко струва 1,9 2001 първа регистрация 2010 за лично ползване Бургас нямам произшествия на 45 г без зелена карта някакви отстъпки за полицаи ,колко ще ми струва гражданската 101 конски сили