Сравни цените за гражданска отговорностОще не!

Колко струва застраховка гражданска отговорност

Формално, цената на Вашата гражданска отговорност е сумата, която плащате. Тя е стойността на премията, записана по полицата.

Цената обаче няма само пряко измерение. 

Обърнете внимание  на:

При какви условия купувате застраховката

Вашата застраховка е изричен писмен договор. Той съдържа условията при които се договаряте със застрахователя.

Застрахователят поема ангажимент към Вас срещу определена цена, зависеща от Вашия рисков профил. Той се описва със съвкупност от обстоятелства.  Ако определен факт е от значение за Вашия риск, то компания изрично е поставила въпрос за него. Вписаните в полицата обстоятелства са обвързващи за Вас. Не позволявайте вашият договор да съдържа информация, която не сте предоставили, не е вярна или липсва!

Какви са последствията, ако полицата Ви съдържа невярна или непълна информация.

Съпътстващите разходи

Всеки продукт предлаган онлайн, но изискващ физическа доставка, е свързан с разходи за доставка. Информация за условията и стойността на тази съпътстваща услуга трябва да Ви бъде предоставена авансово.

Вие имате право да се откажете от всяка Ваша поръчка. Срокът за това е до изпълнението на услугата която ползване, но не повече от четиринадесет дни от датата на изпращане на Вашата поръчка. При отказ посредникът е длъжен да възстанови платената от Вас сума. Възможно е обаче за изиска да покриете направени от него разходи за доставка.

Прозрачността на условията при които се предоставя застрахователно посредническата услуга е мярка за коректността на Вашия брокер към Вас.

Нашите условия за доставка.

Нашите условия за предоставяне на застрахователно- посредническа услуга.

Други разходи

Поддържането на валидна полица по гражданска отговорност изисква набиране на достатъчно предварителна информация,  предоставяне на значителни по обем данни и следене на редица срокове. Това отнема време и усилия.

Вашето време струва пари, а положените от Вас усилия заслужават уважение.

Ние ценим всяка минута отделена от Вас на нашата страница!

BROKO Ви предоставя цялата информация за детайлите на покритието по Вашата гражданска отговорност. Нашата оферта съдържа предложения от всички компании на пазара, а с вашият BROKO профил можете следите и администрирате Вашите поръчки и сключени застраховки.

Вижте как?

С какви преференции получавате покритието

Значителна част от преференциите, предоставяни от компаниите са обект на субективна преценка. Доколко те ще бъдат предложени за Вас, зависи от решението на брокера.

Тарифирането на нашата страница е прецизно. Нашият алгоритъм за изчисление съдържа всички възможни опции за по- ниска цена на вашата застраховка. Възможните отстъпки по други продукти, при сключена гражданска отговорност, са част от информационното съдържание на нашата страница и са включени в детайлите на Вашата оферта с връзка от бутон .

Ако вече сте наш клиент всички допустими преференции ще бъдат калкулирани в нашата следваща оферта към Вас.

С какви отстъпки предлагаме Вашата гражданска отговорност.

Какви остъпки носи вашата гражданска отговорност

С кого се договаряте

Застраховането не е анонимен бизнес. Добре е да знаете кой и с какво право подписва Вашата полица.

Предоставянето на посредническа услуга е обект на лицензиране. Само лицензираните брокери могат да предлагат сключване на застраховка към повече от една общозастрахователна компания. Те носят законова отговорност за своите действия.

За да сте сигурни в легитимността на Вашата полица, проверете предварително правоспособността на търговеца, който Ви я предлага.

Какво е длъжен да направи брокерът преди сключването на Вашата застраховка

Какъв ангажимент поема брокера към Вас

Вашата полица по гражданска отговорност не е само аквизиция. Правото да бъде предявена претенция по Вашата полица има пет годишна давност. Твърде вероятно е да имате нужда от съдействие и след сключването на застраховката.

BROKO е на Ваше разположение за всички Ваши въпроси, съмнения или нужда от допълнителна информация. Ние публикува всеки поставен въпрос или възникнал казус.

Питайте?

Търсите ли изгодно предложение за гражданска отговорност? Ние имаме!

Пропускаме ли нещо?

Питайте ни
Пропускаме ли нещо? Кажете ни на? Питай Broko

  • В? todor: dal sm polnomosno na rumanec predi povece od 3 godini covekot ne se obazda ne moga da mu a prehfrlim kolata ne plasta danak as sm s makedonsko i blgarsko grazdansko obadih se za pomos v skopje v rumunska ambasada i v blgarska ne mogat da mi pomognat mola za svet pozdrav
    • О: Broko: Благодарим за въпроса. Ще отговорим при първа възможност.
  • В? Лазова: Влияе ли върху стойността на полицата колко е шофьорския стажа на собственика на МПС
    • О: Broko: Благодарим за въпроса. Ще отговорим при първа възможност.