Сравни цените за гражданска отговорностОще не!

Защо да купите онлайн?

Интернет е едно от чудесните предимства на нашето време. Удобствата които предлага са безспорни. Пет са важните след тях свързани с Вашата застраховка гражданска отговорност.

Удобно е

Уеб брокерът работи без прекъсване и навсякъде. По всяко време на денонощието и от всяка точка на света можете да проверите цената за вашата гражданска отговорност. Да поръчате полица, да заявите плащане на поредна вноска или да намерите отговорът на вашия казус.

Обективно е

Въпреки, че екипът създаващ страницата е група хора, уеб брокерът е машина- структурно подреден алгоритъм, който смята офертната цена за даден рисков профил. Уеб брокерът работи само по указаната му логическа схема и не може да бъде повлиян от симпатии, моментно настроение или други временни субективни фактори.

Има избор

За разлика от физическата продажба при уеб брокерът имате информация за предложенията на компаниите в тяхната цялост. Няма реален офис в който обслужващият Ви служител да изслуша вашите очаквания и да предложи оферта за повече от три- четири компании.

Пести време

За да изберете вашата полица не е необходимо специална подготовка. Можете да го направите по във всяка свободна минута- докато работите върху вашия проект, докато чатите с приятели или се забавлявате в мрежата.

За да проверите цените за покритие не е необходимо да изчакате обслужващият ви служител за подготви вашата оферта. Уеб брокерът прави това за части от секундата.

По- евтино е

Факт е, че базовите цени за гражданска отговорност са еднакви. И всички участници- застрахователи и брокери, са длъжни да продават по тях. Всяка компания обаче допуска редица отстъпки в зависимост от определени ваши рискови характеристики, които могат да снижат цената за вашата полица. Уеб брокерът (ако е разработен професионално) може да отчете всички тези детайли, без риск от грешка или пропуск.

И не само. Да пазарувате онлайн пести вашето време. То струва пари нали? 

А вие купувате ли Вашата гражданска отговорност изгодно? Време е да започнете от днес.

Пропускаме ли нещо?

Питайте ни
Пропускаме ли нещо? Кажете ни на? Питай Broko

  • В? ДИМИТЪР МИХАЙЛОЖ: Аз,работя във Великобритания.Имам автомобил,с който смятам да пътувам до България и след това да го предоставя на сина си.Още не съм закупил ''UK иншуранс".ВЪПРОСА МИ Е:МОГА ЛИ,ДА СИ КУПЯ БГ ЗАСТРАХОВКА И ДА СЕ ПРИБЕРА С НЕЯ ДО БЪЛГАРИЯ.
    • О: Broko: Благодарим за въпроса. Ще отговорим при първа възможност.